DE EFFECTIEVE BEHANDELING VAN MODERNE CHRONISCHE ZIEKTEN
Home » AD(H)D Autisme

Wat is AD(H)D en Autisme?

 
Er is de laatste 15-20 jaar een toename van AD(H)D en autisme. Hoe komt dat?
Vooral het aantal kinderen AD(H)D en met autisme neemt de laatste 15-20 jaar enorm toe. De toename van AD(H)D en autisme is veel groter dan genetisch kan worden verklaard of kan worden verklaard doordat we betere diagnose methoden zouden hebben. Er kunnen dus meer factoren verantwoordelijk zijn voor het ontstaan van autisme.
 
Tinus Smits en andere artsen en homeopaten nemen aan dat AD(H)D en autisme bij veel kinderen niet alleen genetisch is te verklaren maar mogelijk ook het gevolg is van een verstoring, een blokkade, in de hersenen.
Dan zou er in veel gevallen geen sprake zijn van hersenschade maar van een blokkade. Dan zou het mogelijk moeten zijn om deze blokkade op te heffen en zo AD(H)D en autisme bij deze kinderen sterk te verminderen en misschien zelfs wel te genezen.
Tinus Smits noemt AD(H)D en autisme ook wel een 'stapelingsziekte'. Volgens Tinus Smits worden deze ziekten misschien wel:
  • Voor het overgrote deel veroorzaakt door vaccinaties van het kind of de ouders.
  • Voor een deel veroorzaakt door toxische medicijnen en andere (chemische) stoffen.
  • En wordt maar een veel kleiner deel veroorzaakt door andere oorzaken zoals; ziektes en erfelijkheid.

De visie van Tinus Smits op autisme en gedragsproblemen
AD(H)D en autisme ontstaat door een stapeling van stress in de hersenschors de neocortex.
Deze stress kan al voor of tijdens de zwangerschap beginnen door: (Tropen)vaccins van de toekomstige ouders, medicijngebruik, een amalgaamvulling aanbrengen of laten verwijderen tijdens de zwangerschap, een bacteriƫle of virale infectie, vroeggeboorte of een moeilijke bevalling.
Vervolgens speelt het eerste levensjaar een cruciale rol met een steeds groeiend aantal vaccins.
Maar ook andere medische ingrepen kunnen de stress steeds verder verhogen zoals: Een narcose voor trommelvliesbuisjes, antibioticakuren, onvolwaardige voeding met te veel suikers en geharde vetten en allerlei vitamine en mineralen tekorten, onvoldoende water, gebruik van de magnetron.
Allerlei milieu invloeden zoals; plastics en zware metalen.
Als dan met 14 maanden de BMR en meningococcen C vaccins gegeven worden, kan de (hersen)stress zo groot geworden zijn dat er een grens overschreden wordt en de grote hersenen op slot slaan of in een soort stand by functie gaan. Belangrijke functies van de hersenschors vallen dan uit en het kind heeft Autisme, AD(H)D, dyslexie, ODD, etc.
Maar dit omslagpunt kan net zo goed door heel andere stressmomenten bereikt worden, bijvoorbeeld door het doormaken van een simpele ziekte.
 
CEASE Certificering
In 2009 heeft Tinus Smits zowel in Nederland en Europa als in de VS, Engeland, Ierland, Australie, Nieuw Zeeland, etc, homeopaten opgeleid en gecertificeerd in deze methodiek, om zo ouders de zekerheid te bieden van een goede CEASE behandeling voor hun kind. In 2009 heb ik mijn certificaat bij Tinus behaald.
Alle CEASE Therapeuten zijn de methode steeds verder aan het ontwikkelen en verfijnen. We hopen in de toekomst steeds betere resultaten te kunnen boeken.