DE EFFECTIEVE BEHANDELING VAN MODERNE CHRONISCHE ZIEKTEN
Home » Supplementen

Belangrijk om te weten! De aanvullende supplementen kunt u via het contactformulier opvragen

 
Het gaat om uw verhaal

Het gaat de verkeerde kant op met onze gezondheidszorg.
Met de maatregel om het gebruik van natuurlijke geneesmiddelen bijna onmogelijk te maken en de consulten te belasten met 21% BTW dwing je grote groepen mensen tot het gebruik van reguliere medicijnen. Dit is precies zoals de farmaceutische industrie en de politiek het wil maar onze gezondheid en keuzevrijheid niet ten goede komt.
Omdat juist bij chronische klachten, kwalen en ziekten de regulieregeneeskunde vrij weinig te bieden heeft en de alternatieve geneeskunde heel veel, zou samenwerking de beste oplossing zijn. Om dat te bereiken is uw hulp hard nodig.
Het is van het allergrootste belang dat er meer informatie openbaar wordt over de resultaten van de alternatieve geneeswijzen. Daarom vraag ik u om die resultaten bekend te maken. U zou het volgende kunnen doen:
  • Vul de petitie in op www.keuzevrijheid.nl Dit is een direct signaal naar de politiek. (Deze site wordt inmiddels ook door Noorwegen gebruikt).
  • Bel of mail uw zorgverzekeraar en doe uw verhaal.
  • Bel of mail de VVD of het ministerie van volksgezondheid en vraag waarom zij zo anti complementair zijn.
  • Maak uw verhaal bekend op het internet, allerlei fora, facebook, twitter maakt niet uit waar, maar vertel uw ervaringen met de complementaire zorg.
  • Schrijf uw verhaal in mijn gastenboek.
  • Bel of mail naar De Libelle, de Margriet, de Viva of andere bladen die wellicht geïnteresseerd zijn in uw verhaal.
  • Uw verhaal is onmisbaar!

Sinds december 2012 is er alleen in Nederland een Europese wet van kracht geworden, de Codex Alimentarius.

Deze wet houdt in dat alle gezondheidsclaims op voedingsmiddelen, vitaminen, mineralen, geneesmiddelen en homeopatische geneesmiddelen, etc etc, zijn verboden tenzij deze door de Nederlandse Voedsel- en Warenautoriteit (NVWA) zijn goedgekeurd en ze wetenschappelijk zijn bewezen.
 
Vreemd genoeg worden bijna alle wetenschappelijke onderzoeken naar voeding, vitamines, mineralen en homeopatische geneesmiddelen door de (NVWA) afgewezen terwijl de aanvragen van farmaceutische bedrijven voor reguliere geneesmiddelen, waarvan uit wetenschappelijk onderzoek gebleken is dat 80% van die onderzoeken niet volgens de richtlijnen zijn uitgevoerd of dat er niets is aangetoond over de werkzaamheid van het geneesmiddel wel worden toegelaten!
Hieruit blijkt vooral dat de politiek en farmacie zo openlijk met elkaar zijn verweven zijn dat er van enige objectieve politiek geen sprake is.
 
Concreet houdt deze, alleen in Nederland toegepaste wet, in dat ik geen informatie op mijn site mag geven over voeding en supplementen die misschien niet wetenschappelijk bewezen zijn. De boete hierop is €35.000,-
Ik mag deze informatie wel één op één geven.
Normaal stond op deze pagina een uitgebreide tekst over het nut van diverse vitaminen, mineralen en voedingsmiddelen. Mocht u deze tekst toch graag willen hebben stuur mij dan via het onderstaande contactformulier een bericht en dan stuur ik u het document toe.
 
 
Keuzevrijheid: Een groot goed!    
 
Jaarlijks gaan circa 2 miljoen Nederlanders naar een homeopaat, een natuurgeneeskundige, een osteopaat, een acupuncturist etc. Daarnaast staat 85% van de Nederlanders positief tegenover het gebruik van complementaire geneeswijze, ook wel CAM genoemd. Misschien bent u een van die 2 miljoen mensen? Als het aan de overheid ligt, wordt uw vrijheid om zelf te kiezen steeds meer aan banden gelegd. Daarom is er een nieuw platform op de website Keuzevrijheid.nl.
 
 
Het is van groot belang dat er zoveel mogelijk bezoekers naar de website komen en daar vooral de enquête op website in te vullen. Een half miljoen bezoekers, die de enquête invullen, genereren al 10 Kamerzetels.
De bevolking, de patiënt of wel het electoraat krijgt op deze manier een zeer grote democratische invloed. Keuzevrijheid.nl zorgt er voor dat dit op de juiste plaats terecht komt! De resultaten worden direct op de site vermeld.
Keuzevrijheid.nl is ontstaan uit de samenwerking tussen NVKH (Nederlandse Vereniging voor Klassiek Homeopaten) en SHH (Stichting Hahnemann Homeopathie).