DE EFFECTIEVE BEHANDELING VAN MODERNE CHRONISCHE ZIEKTEN
Home » Wat is ontstoren

Homeopatisch ontstoren

 
Wat is homeopatisch ontstoren? En wat ontstoren we allemaal ?
Niet alleen de gangbare vaccinaties worden homeopatisch ontstoord zoals: DKTP, HIP, BMR, Meningo en Pneumococcen, Mexicaanse griep, Hepatitis A en B, Tropenvaccin, tuberculosevaccin, etc etc. Maar ook andere toxische belastingen zoals reguliere medicatie, zelfmedicatie, narcose, alcolhol en tabak, anti-biotica, zware metalen, plastic, chemische en toxische stoffen die we o.a. via voeding en het milieu binnen krijgen die de beide ouders voor de zwangerschap (en van de moeder ook tijdens de zwangerschap/ bevalling) hebben gebruikt.
Daarnaast geven we een aantal voedingssupplementen en dieet adviezen.
In sommige gevallen is er erg veel schadelijke belasting dat homeopatisch ontstoord moet worden. Niet op alle ontstoringskuren wordt er door het lichaam heftig gereageerd, toch is het van belang om doortegaan met ontstoren tot alle belastingen verdwenen zijn.
Niet alle ontstoringskuren kunnen tegelijk gegeven worden, dan zouden we het lichaam teveel belasten en blokkeren. 
 
Hoelang duurt een CEASE Behandeling gemiddeld?
Een CEASE behandeling duurt in de regel minimaal 1 jaar afhankelijk van de ernst van de blokkade en de hoeveelheid toxische stoffen.
Tijdens de behandeling zie je steeds vooruitgang en dat motiveert je om ermee door te gaan. Een gezond kind is toch ieders streven!
Als er al sprake is van blijvende hersenschade dan is behandeling minder succesvol.
 
Aantal consulten?
Dit is uiteraard moeilijk van te voren te bepalen maar houd rekening met zo eens in de 2 maanden. Daarnaast vind ik het prettig om regelmatig per mail op de hoogte gehouden te worden van het verloop. Op deze manier kan ik samen met u goed in de gaten houden of alles goed gaat.
 
Hoe gaat het ontstoren in zijn werk
Ontstoren van vaccins of medicijnen doen we met homeopatisch gepotentiƫerde vaccins/medicijnen.
We geven vier elkaar opvolgende potenties C30, C200, 1M en 10M. De duur van de kuren hangt af van de reactie die op elke potentie komt. U krijgt een uitgebreide beschrijving mee.
 
Heel belangrijk om te weten:
Tijdens het homeopatisch ontstoren is het heel belangrijk dat u nieuwe schadelijke belastingen voorkomt. Nieuwe belastingen kunnen de behandeling minder succesvol maken of zelfs (on)herstelbaar schaden.
Zie ook het kopje: Belangrijk om te weten en aanvullende supplementen.