DE EFFECTIEVE BEHANDELING VAN MODERNE CHRONISCHE ZIEKTEN
Home » Tarieven en contact

Tarieven, hoe een afspraak maken, het contactformulier

 
Behandeling is altijd volgens afspraak
De tijd van een vergeten of niet nagekomen consult wordt in rekening gebracht.
Een consult dat minimaal 24 uur van tevoren is afgezegd wordt niet in rekening gebracht. 
 
Voor het maken van een afspraak kunt u op maandag, woensdag en donderdag avond van 19.00 tot 20.00 uur tijdens het telefonisch spreekuur bellen of het contactformulier onderaan deze pagina gebruiken.
Het telefonisch spreekuur is ook bedoeld voor kort overleg over uw behandeling.
Het Skype consult is bedoeld voor die mensen die zo ver weg wonen dat naar de praktijk komen geen optie is.
SuSanna Oldersma 
Praktijkadres 
Zuidpoolsingel 172h,
2408 BR, Alphen a/d Rijn 
Tel:  06-18828946
                 Mail: s.o@ziggo.nl               
 
         
1 ste consult € 100-,      
Vervolg consult € 75-,      
Skype consult €125-,      
Acuut consult (10-15 minuten)  €15       
 
Deze consulten zijn inclusief een homeopatische constitutie middel. Alle andere voorschriften zoals: Het ontstoren van de vaccinaties, vitamines, visolie, Schüssler zouten, e.d zijn voor eigen kosten.
 
Pollenkuur Hooikoorts                                          €15,- 
Griep-preventie                                                    €15,-  
  
Ik geef regelmatig lezingen, (EHBO) cursussen en workshops over homeopathie. Heeft u hiervoor belangstelling neem dan contact met mij op.                    
 
De meeste aanvullende verzekeringen vergoeden geheel of gedeeltelijk de consult kosten. Raadpleeg hiervoor uw ziektekostenpolis.
Ziektekostenverzekerings check!
Ruim 2 miljoen mensen bezoeken jaarlijks een homeopaat, acupuncturist, natuurgeneeskundige of andere complementaire behandelaar en hebben daar veel baat bij. Natuurlijk weet iedereen dat deze consulten veel langer duren dan de bezoekjes van ±10 minuten aan regulier artsenbezoek. Dus is het is heel logisch dat deze consulten duurder zijn. Toch vergoeden veel verzekeringsmaatschappijen complementaire geneeswijzen alsof het om een regulier artsenbezoek gaat en moet u nog steeds zelf bijbetalen! En dat terwijl u ook al extra betaald voor de aanvullende verzekering!
Gelukkig zijn er ook ziektekostenverzekeringen die het wel begrepen hebben en complementaire geneeswijzen ruim vergoeden. Dus check nu uw polis en kies een andere verzekering als dat nodig is. Wees geen dief meer van uw eigen portemonnee en betaal niet dubbel! Stel je eens voor welke invloed 2 miljoen mensen hebben op de voorwaarden van verzekeringsmaatschappijen als zij dit jaar van ziektekostenverzekering wisselen omdat ze een betere vergoeding willen………….