DE EFFECTIEVE BEHANDELING VAN MODERNE CHRONISCHE ZIEKTEN
Home » Vaccinaties

Vaccinaties, wel of niet? Wat is wijs?

 
Wat u moet weten over Vaccinaties. Wat is wijs?
Zolangzamerhand vaccineren wij onszelf en onze kinderen
chronisch (dood)ziek!
 
Mijn eigen ervaring
Vanwege mijn toenmalige werk heb ik jarenlang in een zwaar gereformeerd gedeelte van Zeeland gewoond. Mijn oudste dochter is daar geboren.
Tijdens mijn zwangerschap bleek dat ik geen anti-stoffen had voor Rode hond en was er een Rode hond epidemietje in het dorp waar ik woonde.
Mijn al wat oudere huisarts zei: "Pas maar een beetje op en ga niet op bezoek bij iemand met Rode hond maar het valt meestal allemaal wel mee. Je mag natuurlijk wel gewoon naar de winkel gaan hoor." Hij maakte van Rode Hond niet zo'n punt, hij had de al jarenlange ervaring dat het eigenlijk weinig kwaad kon. Deze huisarts deed ook alle bevallingen en het consulatiebureau nog zelf, een echte all-rounder.
Toen ik met mijn pasgeboren dochter naar het consultatiebureau ging en hem vroeg of een vaccinatie nu echt nodig was zei hij:
"Ach, ik moet natuurlijk zeggen dat het echt nodig is maar in die 30 jaar dat ik huisarts ben, zie ik juist dat er veel kinderen chronisch ziek worden nadat ze gevaccineerd zijn. Veel kinderen die altijd verkouden zijn, last van hun oren hebben, benauwdheid, eczeem, etc................  De niet gevaccineerde kinderen hier in het dorp zijn over het algemeen een stuk gezonder! Deze huisarts had goed vergelijkingsmateriaal. Ruim driekwart van het Zeeuwse dorp was gereformeerd en vaccineerde zijn kinderen niet. Ongeveer éénkwart van het dorp was 'import' en die vaccineerden hun kinderen meestal wel. Het zal duidelijk zijn na zijn verhaal: Ik heb mijn dochter en later mijn zoon niet laten vaccineren.
 
Dit verhaal van de huisarts heeft mij aan het denken gezet en ik probeerde meer informatie te krijgen over vaccinaties, de voordelen en risico's ervan, welke bijwerkingen ze hebben, welke onderzoeken ernaar gedaan zijn, hoeveel en welke lange termijnstudies er zijn, etc etc. Tot mijn verbazing kwam en kom je heel weinig onderzoeken en informatie tegen over vaccineren. De meeste informatie komt van het RIVM en van de farmaceutische bedrijven die de vaccins produceren en dat is uiteraard alleen maar positief.
 
Welke giftige  stoffen zitten er eigenlijk in een vaccin?
Door goed te gaan zoeken op internet, bibliotheek, studieboeken en door mijn studie tot klassiek homeopaat kwam ik steeds meer informatie tegen die mij tot nadenken stemde.
Bijvoorbeeld: Om een 'werkzaam' vaccin te kunnen maken moet men er veel - voor ons vaak giftige - hulpstoffen aan toevoegen. Denk dan aan de volgende stoffen.
Hoge concentraties van o.a. het zeer giftige:
 
Kwik, Aluminimum, Formaldehyde en Fenoxyethanol (=antivries),
Amfotericine B, (een zeer giftig anti schimmelmiddel),
Phenol, (een zeer giftig ontsmettingsmiddel) en nog veel meer!

In één vaccin zitten vaak meerdere van deze verschillende giftige stoffen en in hoge concentraties, zeker voor baby's.
Volgens de algemene gifwijzer van de overheid is het zeer schadelijk voor de gezondheid om (te) veel van deze giftige stoffen binnen te krijgen. Deze stoffen worden in verband gebracht met:
Diverse ernstige neurologische aandoeningen
Het ontstaan van auto-immuunziekten
Het aantasten van ons immuunsysteem
Het ontstaan van kanker, etc.
Maar........... met deze giftige stoffen spuiten we baby's vanaf 2 maanden wel gewoon in??? En we geven niet maar één vaccin we geven wel 15 of meer! 
 
Het kweken van vaccinaties op dierlijke weefsels
Om voldoende ziektekiemen (virussen of bacteriën zoals: De bof, kinkhoest, mazelen, polio, Rode Hond, HIB, meningo en pneumococcen, etc) in het vaccin te krijgen moeten ze eerst gekweekt worden. Dit gebeurt meestal op dierlijke organen en bloed.
De ziektekiemen groeien het beste op de nieren en hersenen van apen, honden en katten maar ook kippenembryo's zijn een goede voedingsbodem. Resten van deze organen/bloed zitten dus ook in het uiteindelijke vaccin. Van deze dierlijke organen/bloed is bekend dat daar vaak (onbekende) virussen, verontreinigingen of allergenen bij zitten die voor onze gezondheid niet goed zijn. Lees ook eens de volgende website van de wetenschapper Johan van Dongen. http://www.fonteine.com/aids_vogelpest.html Hij vertelt over de vele verontreinigingen die in vaccins zitten.
Als je meer wil weten over de inhoudsstoffen van vaccins kijk dan eens op deze website.
http://sites.google.com/site/informationpagessyntaxnba/welke-stoffen-zijn-er-nog-meer-te-vinden-in-vaccins
 
Is elke vaccinatie nog wel nodig?
Dan is er natuurlijk nog de vraag of de (kinder)ziekten waartegen we vaccineren eigenlijk wel zo gevaarlijk zijn en of het wel nodig is? Uit allerlei studies en literatuur blijkt namelijk dat voordat er op grote schaal gevaccineerd werd, een heleboel (ernstige) ziekten al op hun retour waren. Dus de dit hele vaccinatie gedoe komt eigenlijk als mosterd na de maaltijd..........