DE EFFECTIEVE BEHANDELING VAN MODERNE CHRONISCHE ZIEKTEN
Home » Wat is CEASE therapie

Wat is CEASE therapie

CEASE Therapie is de behandeling van "Moderne (chronische) ziekten".
CEASE therapie is een behandelmethode die door Dr. Tinus Smits ontwikkeld is. Hij behandelde met deze methode in eerste instantie kinderen met diverse gedragsproblemen en autisme. Vervolgens ontdekte hij dat deze methode ook erg goed werkt bij chronische aandoeningen bij volwassenen. Chronische ziekten kunnen ontstaan na bijvoorbeeld vaccinatieschade, gebruik van medicatie, diverse milieu factoren en andere toxische belastingen. Het lichaam kan deze belasting niet verwerken en daardoor wordt men ziek. Dit kan zich fysiek of mentaal uiten.
  
 Het CEASE logo
Dit logo is door Tinus Smits uitgekozen.
Het is gemaakt door een Portugees jongetje van 6 jaar met autisme.
Het stelt een Engel zonder hoofd en met afgekapte vleugels voor.
Het logo doet mij altijd sterk denken aan
de "Niké van Samothraké" in het Louvre.
Ik weet inmiddels van de moeder van het jongetje
dat hij dit beeld niet kent.
De engel zonder hoofd is zijn eigen creatie.
 
Wat zijn moderne ziekten?
Moderne ziekten zijn ziekten of (gedragsmatige) aandoeningen die vooral de laatste 25-30 jaar steeds vaker voorkomen terwijl daar volgens de reguliere medische wetenschap niet echt een verklaring voor is. Denk bij kinderen en volwassenen dan aan aandoeningen als:
  • Diverse KNO klachten. Vaak verkouden, oorontstekingen, piepen en benauwd zijn, veel hoesten, pseudo kroep, astmatische brochitis
  • Huidklachten waaronder eczeem
  • (Extreme) vermoeidheidsklachten zonder duidelijke oorzaak
  • Concentratie en leerproblemen, dyslexie, dyscalculie, (faal)angst
  • Auto- immuunziekten, depressie, angsten en fobieën
  • AD(H)D, andere gedragsproblemen, autisme

Binnen de homeopathie willen we altijd de oorzaak vinden van de klachten en proberen we de oorzaak de te behandelen en komen zo tot genezing. We doen dus in principe niet aan symptoombestrijding. De arts Homeopaat Tinus Smits ontdekte zo'n 25 jaar geleden in eerste instantie bij kinderen dat er een duidelijke relatie was tussen de vaccinaties en diverse KNO en huidklachten en (matige) gedragsklachten.
Hij behandelde deze klachten door de vaccinaties homeopatisch te ontstoren en noemde het scala aan klachten na vaccinaties: Het Post Vaccinaal Syndroom (PVS). Later ging hij ook een relatie leggen tussen vaccinaties, chemische en milieu belastingen en chronische ziekten en aandoeningen (zie de opsomming boven).

Het blijkt dat als je systematisch: De vaccinaties, reguliere medicijnen, anti-biotica, zelfmedicatie, zware metalen, plastic en weekmakers, chemische en toxische stoffen die men binnen heeft gekregen homeopatisch gaat ontstoren mensen enorm opknappen en in veel gevallen, als er geen blijvende hersenschade is, ook genezen. Hij noemde deze verfijnde en doorontwikkelde PVS behandeling CEASE therapie. CEASE betekent: Verminderen, afremmen, stoppen.   
                                                              
Een CEASE behandeling bestaat uit meerdere componenten die elkaar aanvullen en versterken.
  • Er wordt een passend homeopatisch middel gekozen
  • We gaan systematisch alle schadelijke belastingen "homeopatisch ontstoren". Deze belastingen kunnen ontstaan zijn na: Vaccinaties, reguliere medicijnen, anti-biotica, zelfmedicatie, zware metalen, plastic, chemische en toxische stoffen die we o.a. via voeding en het milieu binnen krijgen. Sommige van deze belastende stoffen zijn al door de ouders in de zwangerschap aan het kind meegegeven.
  • Daarnaast adviseren we om een aantal specifieke voedingssupplementen te nemen die het immuunsysteem versterken, denk hierbij aan: Vitamine C, zink, magnesium, vitamine B complex en visolie. Ook geven  we eventueel dieetadviezen.

Het resultaat van deze meersporen aanpak is dat de diverse KNO en of (gedrags)klachten heel sterk verminderen of zelfs verdwijnen. Daarnaast genezen ook maag-darm klachten die bijna al deze kinderen hebben.
Het resultaat is dat u weer een gezond, stabiel en gelukkig kind krijgt! 

CEASE therapie is ook heel goed in te zetten bij (chronische) ziekten bij volwassenen. Zie hiervoor in het menu 'Chronische ziekten'.


Heel belangrijk om te weten: Tijdens het homeopatisch ontstoren is het heel belangrijk dat u nieuwe schadelijke belastingen voorkomt. Zie ook het kopje: Belangrijk om te weten en aanvullende supplementen.